Docentes

Foto van Angela BroedersAngela Broeders is al enkele jaren bezig met yoga en kan dit niet meer uit haar leven wegdenken. Inmiddels is zij gecertificeerd yogadocente. Zij heeft haar 200-uurs Yoga Alliance behaald bij Robert Boustany  , Neva Ingalls en Dorinda Farver .
Zij is al enige tijd bezig met haar 500-uurs opleiding bij Robert Boustany.

Haar interesse gaat vooral uit naar hoe je je fysiek en je geest kan gebruiken om tot heling en rust te komen. Hiervoor vindt zij het belangrijk om een grondige kennis van het lichaam te hebben en ook verdieping te zoeken in de verschillende meditatietechnieken.
Zij volgt dan ook regelmatig verschillende yoga workshops. .

Na een moeilijke periode in haar leven is Angela zich gaan verdiepen in Mindfulness. Meditatie en yoga hebben haar enorm geholpen in deze periode en dat wilde ze met meerdere mensen delen. Inmiddels is  Angela opgeleid door het aandachtsinstituut van David Dewulff tot Mindfulness (MBCT)trainer. Ook heeft zij een opleiding rouw- en verliesbegeleiding achter de rug. Ter verdieping neemt ze deel aan verschillende stilteretraites en meditatiedagen.

 

Foto van Jill van Reet
Jill van Reet werd door haar verre reizen aangetrokken tot yoga zonder aanduidbare reden. Zij begon haar yogareis tijdens een tweeweekse yogaretraite in 2008. Zij heeft haar 200-uurs Yoga Alliance in India behaald. Verder volgde ze verschillende workshops van verschillende leraren over de gehele wereld. Zowel over het fysieke aspect van yoga als de filosofie.

Yoga helpt haar om makkelijker om te gaan met de uitdagingen die het leven ons steeds opnieuw stelt. ´You cannot stop the waves, but you can learn to surf ´ Jill wil haar kennis graag delen omdat zij hoopt dat iedereen door yoga dichter bij zichzelf kan komen. ´Peace comes from within, do not seek it outside´

 

 
Foto van Veerle de Goede
Veerle de Goede volgt al enkele jaren yoga bij Time for Yoga vzw en heeft besloten om ook in opleiding te gaan om les te kunnen geven. Zij is bezig met haar  200-uur Yoga Alliance bij Robert Boustany en Dorinda Farver. ´Ik vind het belangrijk om in dit drukke, westerse leven stil te staan bij het hier en nu. En Yoga helpt me ook om nieuwe energie te verkrijgen.´

Verder is surfen/boarden een grote hobby van Veerle waarbij ze ook gebruik kan maken van haar yoga ervaringen, zowel qua kracht als balans als het overwinnen van angst.

 

 

 
Foto van Ariadne Estalella Alba

Ariadna Estalella Alba is afkomstig uit Barcelona en sinds 2012 woonachtig in Antwerpen. Omdat Ariadna opgeleid is tot professioneel danseres is yoga al een lange tijd onderdeel van haar lichamelijke praktijk. Yoga neemt meer en meer ruimte in in haar leven, de grote aantrekkingskracht van yoga is voor Ariadna de onvoorspelbaarheid van het yogapad.

´Yoga kan schoonheid en bevrediging brengen en in mijn yogalessen wil ik dit graag delen. Met yoga leren we beter om te gaan met de uitdagingen van het leven, zowel de kleine alledaagse uitdagingen als de grote. De kalmte en harmonie die je ervaart in je lichaam door het beoefenen van yoga creeren rust en kalmte in de geest.´

Op dit moment volgt Ariadna een Yoga opleiding bij Delight Yoga in Amsterdam.