Workshops

Vrijdagavondlessen

19 september 2014: Yoga en meditatie

17 oktober 2014: Yoga en tantra

28 november 2014Boban/workshop

19 december 2014: Yoga en voeding

per les voor leden: 20 euro, voor niet leden: 25 euro. Voor aanmelding mail naar: info@timeforyoga.be

Boban Krstic, vrijdag 28 november 20-22:30 uur

Yin en Yang. Zachtheid en kracht. Balans tussen inspanning en ontspanning. Tussen het fysiek werken en het lichaam laten dragen en ondersteunen. We gaan in diversen zachte yin restorative houdingen. Tijdens het eerste gedeelte gaan we de energie op gang brengen met een ritmische Vinyasa Flow. Afwisseling tussen diversen houdingen met als begeleiding je ademhaling. Vrijheid door beweging en ruimte om je hoofd leeg te maken.Tijdens het tweede gedeelte is er ruimte voor observatie en zachtheid. Wij zijn het meest sterk als wij vanuit onze zachtheid, het leven benaderen. Leden :30 euro, niet leden: 35 euro. Voor aanmelding: info@timeforyoga.be

Yoga & Food, vrijdagavond 19 december 20:00-22:30 uur

Tijdens deze workshop zal er begonnen worden met een yogareeks en een meditatie om ons bewust te maken van ons lichaam. Verder zal Ain de Borger onze gastspreker zijn. Ain is herborist en gezondheidsadviseur en zal een gesprek komen voeren over gezondheid, voeding en kruiden. Mensen kunnen vragen stellen over hun voedingspatronen, zij zal uitleg geven over verschillende therapieen en een literatuurlijst zal aangereikt worden. Er zal ook gewerkt worden met meditatie, omdat Ain gelooft in een holistische aanpak om voedingspatronen te kunnen veranderen. Leden: 20 euro, niet leden: 25 euro. info@timeforyoga.be Na aanmelding en betaling sta je op de lijst:

Dorinda Farver, vrijdagavond 23 januari 19:30-22:00 uur

Dorinda Farver komt naar Antwerpen! Zij komt de studio van Time for Yoga bezoeken om een workshop te geven. Nadere info volgt..