Yogaweekend

Yogaweekend 27/28/29 maart 2020

kampvuur

Yogaweekend (2 nachten) vlakbij de zee. Een heel weekend vol yoga & meditatie. Er is een vol programma van 's ochtends tot 's avonds. Je kunt je eigen weekendindeling maken. Ook zullen we een bezoek aan de zee niet overslaan.

Mocht je rust en ruimte willen ervaren. Dan kan je gebruik maken van ons yogaprogramma, maar je kunt ook tijd voor jezelf nemen. Dit bepaal je helemaal zelf. 

zee

We gaan naar Cadzand en de locatie is Cadzandie.

cadzandie

Het terrein van de locatie is 3ha grote domein. Het ligt midden in een natuurgebied. Op 4 km van de zee en 1 km van het bos De Knokkert.​

We hebben de beschikking over 2 zalen. Zo kunnen we verschillende yogalessen/meditatielessen aanbieden. De volgende yogavormen en meditaties zullen worden gegeven:
- Vinyasa yoga
- Easy yoga
- Restorative yoga
- Hatha yoga
- Mindfulness meditatie
- Stiltemeditatie
- Yoga nidra
- Visualisatie meditatie
- Strandwandeling
- Polderwandeling
- workshops
- lange yogalessen waarbij je extra kan verdiepen
En meer....

zithoek yoga

slaapkamer

Er zijn genoeg slaapplaatsen. De kamers worden gedeeld. Mocht je om bepaalde redenen echt een privékamer willen dan kan je dat even aanvragen. We bekijken dan wat de mogelijkheden zijn. Dit zal tegen bijbetaling zijn en mits mogelijk rekening houdend met de indeling van de kamers.

yogaruimte

Vrijdagavond: aankomst, een broodmaaltijd wordt aangeboden en een avondprogramma. Overigens mag je al vanaf 16:00 uur op het terrein zijn.
Zaterdag: e.v.t.aankomst, ontbijt, lunch (warm eten), broodmaaltijd in de avond. Over de gehele dag en avond een programma in de verschillende zalen.
Zondag: ontbijt, lunch (warm)  De dag wordt om 16 uur afgesloten.

 

Kosten: 250 euro, inclusief 2 nachten verblijf en maaltijden
Aanmelden: info@timeforyoga.be of via het contactformulier
Docenten: Team van Time for Yoga vzw